Sommarkonserter i S:t Anna

Sommarkonserter 2020

2020 års sommarkonserter ställs tyvärr in.


Vi ser tyvärr ingen annan utväg än att ställa in våra sommarkonserter i Sankt Anna. Vi vet inte vilka restriktioner som kommer att gälla i sommar men folksamlingar i allmänhet ska undvikas. Då känns det inte ansvarsfullt att många ska sitta tätt i en kyrka. Gå till www.pnmmusic.se/aterbetalning.php för anvisningar om återbetalning av era biljetter.

Instruktioner för återbetalning av biljetter till Sommarkonserter i Sankt Anna:

  1. Alla biljetter betalas tillbaka minus en administrationsavgift på 40:- per biljett. Matbokningar betalas tillbaka i sin helhet
  2. Ni som har betalat era biljetter med swish behöver inte göra någonting. Ni får en vändande betalning till ert swishkonto.
  3. Ni som har betalat era biljetter via bankgiro kan antingen ange ett kontonummer eller ett swishnummer.
  4. Swish (fyll i namn, bokningskod och swishnummer) formulär?
  5. Konto (fyll i namn, bokningskod, namn på bank, kontonummer och eventuellt prefix) formulär?

Vi har fått frågor på om man kan få ha sina pengar tillgodo till en annan konsert som vi arrangerar. Vi är förstås glada över alla som vill fortsätta gå på våra konserter men det skulle bara innebära ytterligare besvärlig administration. Det kommer att ta tid för oss att gå igenom alla betalningar och vi hoppas på förståelse för det. Om ni inte har mottagit återbetalningen inom en månad så ber vi er ta kontakt med oss på info@pnmmusic.se.