Inga sommarkonserter

Vi har beslutat oss för att inte heller i sommar genomföra sommarkonserter. Osäkerheten med pandemiläget är alldeles för stort och konserterna i Sankt Anna kyrka är förstås extra känsliga med många personer som sitter tätt bredvid varandra. Vi hoppas på att hitta något annat alternativ under sommaren som är hållbart och återkommer så fort vi har någon information om detta.

Julhälsning från Peter & Hebbe Sisters

Eftersom det inte blev några julkonserter i Linköping eller Norrköping med Peters A Swingin Christmas tillsammans med Hebbe Sisters, skickar de istället en digital hälsning. Vi längtar otroligt mycket efter att få spela för er igen. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Peter är med i Doobidoo på SVT

Den 20/11 kl 20.00 kommer Peter att delta i SVT’s program Doobidoo tillsammans med Sanna Martin. Det kommer bli ett kul program då de möter Fredrik Lindström och Peters turnékollega Petra Wahlgren.

A Swingin’ Christmas flyttas fram.

Tyvärr ser vi ingen annan utväg än att ställa in Peters julkonserter i år. Osäkerheten kring coronaläget är alltför stort och därför har vi beslutat att flytta konserterna ett år fram i tiden. Ni som har bokat biljetter får ett mail från respektive konserthus med information om vilken konsert era biljetter är flyttade till och hur ni går tillväga om … Read More

Sommarlovet är över!

Nu är den sköna sommaren över och Peter & Bruno kör igång med sina Live-sessions på söndagar igen. Som vi har längtat! Nästa sändning är på Söndag 6/9 kl 18.00. OBS! Den här gången bara på Youtube. Skriv in i kalendern! =) Länk till streamen: https://youtu.be/8E_hL8Koeso

Peter & Bruno släpper ny EP

Peter & Bruno satsar i Corona-tider och släpper ett nytt koncept – Acoustic Queen. De har spelat in fem låtar i legendariska Baggpipe Studios i Stockholm. Till låtarna kommer det även släppas videomaterial. Här finns alla länkar du behöver för att njuta av resultatet!

Peter & Brunos nya Youtubekanal med Live-jam!

Tja på er! Ni har väl inte missat att Peter och Bruno har startat en youtube-kanal? De siktar på att köra ett Live-jam varje söndag kl 15.00. Där kan du som tittare önska låtar och chatta med grabbarna! Missa inte deras Livesändning på söndag kl 15.00! Antingen går ni in på youtube eller så tittar ni via spelaren nedan!

Peter gör egen julkonsert – A Swinging Christmas

Peter ställer till med en storslagen julfest på konserthusen i Linköping och Norrköping. Det blir en konsert som andas lyx, stil och elegans som för tankarna till Michael Bublé och Robbie Williams. Med sig på scenen har han den suveräna trion The Hebbe Sisters samt ett niomannaband under ledning av Nils Petter Ankarblom. Kanske dyker det också upp en och … Read More