Information om våra konserter.

Kära Publik!

För bara några veckor sedan släppte vi biljetter till våra Sommarkonserter. Mycket oförutsett har hunnit hända sen dess och vi har kommit fram till följande: 

  • I nuläget ser vi ingen anledning till att ställa in våra konserter. Vi tror att vi om ett par månader, dvs i mitten av maj, kommer att veta mer om hur situationen för evenemang ser ut framöver och att vi senast slutet av maj kan ta ett beslut.
     
  • Om begränsningen på 500 personer kvarstår och vi bedömer det som rimligt att genomföra konserterna så gör vi det. Normalt sett tar vi in 500 personer i kyrkan men vi har i nuläget satt ett stop i bokningen på 450 personer för att säkra begränsningen.
     
  • Om vi av restriktioner eller andra anledningar ser oss tvingade att ställa in konserterna så betalar vi tillbaka alla biljetter minus en administrationsavgift på 40:-/biljett. Matbokningar betalas tillbaka i sin helhet.

Vi hoppas och tror att vi ska kunna genomföra konserterna som planerat och vi vill passa på att önska er hälsan i behåll och att ni tar hand om varandra och håller humöret uppe.

Om ni vill ha information kontinuerligt kan ni anmäla er till vårt nyhetsbrev här.