En kväll på Husby Säteri

Söndag 20 juni kl 10.00 släpper vi biljetter till ”En kväll på Husby Säteri”. Vi släpper tre föreställningar, torsdag 5 augustifredag 6 augusti och lördag 7 augusti. Biljetterna kostar 995:-/ person inklusive mat.

Kvällen ser ut enligt följande: 17.30 är ni välkomna på somrigt dragspelsmingel tillsammans med magikern Fredrik Stenström. Fredrik kommer även att visa några av sina magiska färdigheter från scenen vid flera tillfällen under kvällen.Baren håller öppet från 17.30 ända fram till 01.00.

Fredrik Stenström trollar.

Vid 18.30 serveras varmrätt och dessert som blandas med några låtar från Peter, Bruno och Matilda. När maten är avnjuten tar musiken helt över och ni kan luta er tillbaka och njuta av en konsert i högsta klass.

Menyn ser ut så här och man väljer huvudrätt när man bokar biljetter.

Som vi tidigare nämnt kommer vi släppa biljetter, men vänta med att ta emot betalning tills vi ser att lättnader av restriktioner genomförs. För att vi ska kunna genomföra detta så krävs det att 300 personer får samlas inomhus och att fler än ett sällskap får sitta vid samma bord. Vi har haft dialog med både Folkhälsomyndigheten och Länsstyrelsen i Östergötland. Ingen av dem kan lämna klara besked, men alla signaler tyder på att om smittan fortsätter att minska så kommer det i början av augusti vara fullt möjligt att genomföra våra föreställningar.