Sommarkonserter 2017

Biljetterna är slutsålda till 2017 års sommarkonserter i Sankt Anna som går av stapeln 1-6 augusti.

I år är temat på konserterna ”Det Svenska musikundret – från Taube till Max Martin”. Godbitar från den Svenska låtskatten framförs som vanligt med stor variation och spelglädje.

Sommarkonserter Incheckningen utanför kyrkan öppnar 1 tim och 15 min innan konsertstart. Där får man färgbiljetter och de 80 första som checkar in blir de 80 första som släpps in i kyrkan osv. Vi öppnar kyrkan ca 20 min innan konsert.

Som vanligt samarbetar vi med Mons Skärgårdskrog där man kan äta en trerätters middag innan kvällskonserterna. De som äter middag på Mon får sina färgbiljetter där och blir insläppta bland de 160 första i kyrkan. De behöver alltså inte checka in utanför kyrkan innan konserten. De som beställer meny på Mon till fredagskonserten betalar 120:- extra då bussanslutning från och till Norrköping/Söderköping ingår i priset (läs mer på bokningssidan). Till söndagskonserten finns det också möjlighet till bussanslutning från och till Norrköping/Söderköping men då direkt till konserten, ingen meny på Mon.

I tältet utanför kyrkan har vi försäljning av fika, mackor, korv och sallader innan konserten. Som vanligt bjuder vi på kaffe och bulle på kyrkbacken efter konserten.

Även i år ger vi åtta konserter och nöjer oss med det. Vi kommer alltså inte att släppa någon extra konsert. För er som inte har möjlighet att boka på nätet kommer det från 16 mars finnas ett fåtal biljetter till några av konserterna att köpa på Tempo Breda Vägen i Norrköping och Ängens Blommor, Ågatan 12 i Söderköping.

Boka här!

Vi kommer att ha en telefontid vecka 9 kl 10-12 för frågor gällande bokning av konserter. Tel.nr 013-474 16 26. Man kan också skicka ett mail till info@pnmmusic.se

Slutsålt!
© PNM Music