Sommarkonserter i S:t Anna

Sommarkonserter 2020

Biljetterna till 2020 års konserter är släppta. 

Äntligen är det dags igen! Vi gör i vanlig ordning 8 konserter i S:t Anna kyrka. Datum för konserterna är 28 juli – 2 aug 2020. För att vara säker på att inte missa något – prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det kan ni göra här.


Mycket oförutsett har hunnit hända sedan vi släppte biljetterna och vi har kommit fram till följande

I nuläget ser vi ingen anledning till att ställa in våra konserter. Vi tror att vi om ett par månader, dvs i mitten av maj, kommer att veta mer om hur situationen för evenemang ser ut framöver och att vi senast slutet av maj kan ta ett beslut.

Om begränsningen på 500 personer kvarstår och vi bedömer det som rimligt att genomföra konserterna så gör vi det. Normalt sett tar vi in 500 personer i kyrkan men vi har i nuläget satt ett stop i bokningen på 450 personer för att säkra begränsningen.

Om vi av restriktioner eller andra anledningar ser oss tvingade att ställa in konserterna så betalar vi tillbaka alla biljetter minus en administrationsavgift på 40:-/biljett. Matbokningar betalas tillbaka i sin helhet.

Vi hoppas och tror att vi ska kunna genomföra konserterna som planerat och vi vill passa på att önska er hälsan i behåll och att ni tar hand om varandra och håller humöret uppe.


Årets tema är rätt och slätt ”Våra favoriter” vilket innebär att Peter och Matilda kommer att framföra låtar som både ni och dom gillar! 

Som vanligt har vi ett samarbete med Skärgårdskrogen på Mon och det går att boka middag till kvällskonserterna. Platserna är dock begränsade och tar fort slut. I år kommer det också finnas möjlighet att boka en välsmakande tallrik från Östgöta Kök som man hämtar i cafétältet utanför kyrkan.  Där har vi också försäljning av fika, korv, mackor, CD-skivor m.m.

Som vanligt bjuder vi alla på kaffe och bulle efter konserten.

För er som har svårt att boka på nätet finns det, fr.o.m 12/3, ett fåtal biljetter på Tempo Breda vägen i Norrköping och Ängens Blommor i Söderköping.

Tisdag 28 juli20.00
Onsdag 29 juli20.00
Torsdag 30 juli15.00 & 20.00
Fredag 31 juli20.00
Lördag 1 augusti15.00 & 20.00
Söndag 2 augusti15.00

Man kan betala bokningen med swish eller via bankgiro. Swish går att betala både med nummer och med QR kod som ni får på er bekräftelse. Om ni betalar med hjälp av QR koden så behöver ni inte fylla i några uppgifter. Allt går automatiskt!

Om ni har frågor kan ni nå oss på telefon 3-5 mars mellan kl 10.00-12.00.
Tel.nr 013-474 16 26. Man kan också skicka ett mail till info@pnmmusic.se