Våra konsertkoncept


När PNM Music inte skräddarsyr underhållning för events så utvecklar och producerar vi konsertkoncept. Flera framförs år efter år med ökad popularitet och nya kommer till.  Peter & Matilda • Sommarkonsert
Långköraren som bara blir mer populär för varje år. Peter & Matildas
Sommarkonserter i S:t Anna kyrka har hittills upplevts av nästan
30.000 besökare. Varje sommar säljs åtta fulla föreställningar ut.
Publiken kommer till stor del från Östergötland men på senare år
har fler och fler upptäckt evenemanget och åker långväga från alla
hörn i Sverige. Det kommer t o m besökare från våra grannländer.
     
  Peter & Bruno
Hela året 2013 spelade Peter, tillsammans med Bruno Mitsogiannis i musikalen Rock of Ages på China Teatern i Stockholm. I logen roade de sig med att spela in musikvideos som de la ut på youtube. Dessa små videosnuttar blev snabbt väldigt populära och redan under hösten 2013 föddes idén att göra en konsert tillsammans. När biljetterna släpptes tog de slut samma dag och konserten som gick av stapeln i november förra året blev en megastor publiksuccé!
Nya konserter genomfördes på China i april 2015 och konceptet var konserter med mängder av klassiska låtar, allt från Eagles till Whitesnake. En hel del Queen blev det också. Båda dessa killar har ju spelat huvudrollen Galileo i We Will Rock You. Peter i London och Bruno i Stockholm.
     
  Peter & Matildas julkonserter
Uppbackade av kör och ett sexmannaband bjuds publiken på en gnistrande och stämningsfull julkonsert med såväl nya som gamla jullåtar, allt från klassiskt till rock’n’roll. Julkonserterna är en påbyggnad av sommarkonserterna med musikalisk glädje i en blandad repertoar. Vi sporras i våra produktioner av publikens fantastiska bemötande. Ingen tycks komma ut oberörd från en konsert med Peter, Matilda och deras gäng. Konserterna har gått på turné sedan 2009 på olika orter och konserthus runtom i Sverige.
     
  ShooShoo
The Shoo Shoo Sisters, en trio bestående av Matilda, Linda Olsson och Jessica Stendahl, hyllar The Andrews Sisters. The Andrews Sisters var omåttligt populära under en lång tid av 1900-talet, med oförglömliga klassiker som ”Sing, Sing, Sing”, ”Don´t Sit Under The Apple Tree”, ”Bei Mir Bist Du Schön” och många många fler. För att komma lyssnaren lite närmare. har låtarna även översatts till svenska. Det har visat sig vara väldigt uppskattat hos publiken. Med sig på scenen har de ett fanstastiskt band, även kallat The Shoo Shoo Brothers, som består av ett gäng väl etablerade musiker. Nu i vår har de samarbetat med låtskrivaren Josefin Hansson Wood och det har resulterat i en vinst i Svensktoppen Nästa, Östergötland med låten Gå gå gå.
     
  Peter Johansson med gästartister • Champions of Rock
Med sina 800 föreställningar i huvudrollen som Galileo i musikalen We Will Rock You i London, etablerade sig Peter som en Queentolkare av verklig internationell rang. Champions of Rock är den stora konsertupplevelsen där rockmusiker och artister hämtas från London för att tillsammans med Peter göra Queen-låtarna storslagen rättvisa. Champions of Rock är en samproduktion mellan PNM Music och Lundström Nöje. 2009 genomfördes 15 konserter och 2010 8 stycken på stora arenor. 2015 är evenemanget tillbaka och säljer slut på flera av sveriges största arenor som Globen, Malmö Arena, Scandinavium och SAAB arena.
     
 

Peter, Matilda, Nina Söderquist & Tommy Nilsson
Greatest Hits of Rock and Pop.

Peter & Matilda tillsammans med Nina Söderquist och Tommy
Nilsson bjuder på sina favoriter ur rock- och pophistorien. Det är
hits från ABBA, Beatles, Elvis, Queen, Van Halen, Elton John, och
många fler. Det är fyra av landets mäktigaste pop- och rockröster
som levererar en konsert med hög igenkänningsfaktor. Tillsammans
med sexmannaband och kör är det garanterat fullt ös varje gång.

     
  Matildas Jul
Matilda bjuder på en sprakande, svängande och stämningsfull julkonsert med en musikalitet som får de flesta att tappa andan. Med sig har hon kompband, kör, gäster och inte minst en stråkorkester. Med andra ord allt som behövs för att skapa en julkonsert som har det där lilla extra. Låt dig hänföras av en av Sveriges vackraste röster i allt från stämningsfulla och storslagna klassiker till glada och svängiga jullåtar.
     
   

 
© PNM Music, Sandgårdsgatan 6B, 582 52 Linköping, info@pnmmusic.se